skip to Main Content

Ben je al zat van je huid? Zie je nog steeds geen veranderingen aan je huid met de vele behandelingen en producten? Het is tijd om over te gaan naar een succesvolle fase met een blijvend gezonde huid. Op ons website kun je een overzicht zien van alle behandelingen die wij geven voor een blijvend stralend huid. Je kunt hier ook een duidelijk uitleg vinden over de behandeling, zodat je op de hoogte bent wat er allemaal wordt gedaan en je goed kunt voorbereiden.

Wij geven ook nog handige tips op de website die je kunt toepassen. Het komt ook voor dat je met deze tips al een verandering kunt zien aan je huid. Wij helpen alle huidtypen en gaan hygi├źnisch te werk.

Heb je vragen over onze behandelingen? Heb je een opmerking, tip of idee voor ons? Deel dit graag met ons via het contactformulier, je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Vind je iets onduidelijk op de website of zie je iets niet staan dan kun je dit ook aangeven via het contactformulier. Dankzij jou hulp wordt ons website nog beter. Vind je een informatie duidelijk en twijfel je eraan, neem gelijk contact op.

    Je kunt afspreken via de website, maar wil je een afspraak annuleren dan kan dit ook via de website. Wij vinden het niet erg en begrijpen de situatie. Wij stellen het zeer op prijs als je dit doorgeeft, zodat we een ander de gelegenheid kunnen geven. De reden hoef niet aangegeven te worden, zolang het op tijd is.

    Back To Top